28-December-2017

Hvem er jeg

Jeg er en kvinde født i 1980. Jeg bor med min mand og vores børn lidt uden for Haderslev.

Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut MPF.  Jeg har læst den 4-årig certificeret terapeut uddannelse på "SIF" systemisk institut for familieterapi.

Læs mere her: www.sif-udd.dk 

Det er et kvalitetsstempel for dig at vælge en Psykoterapeut MPF (medlem af Dansk Psykoterapeutforening) dette er en beskyttet titel, der sikre dig høj grad af faglighed. 

Jeg tilbyder og har erfaring indenfor individuel, par og familieterapi. 

 

• Jeg er en terapeut, som du hurtig bliver tryg ved 

 

• Jeg er en terapeut, som er nem at tale med 

 

• Jeg er en terapeut, som er god til, at sætte mig ind i dine behov 

 

• Hos mig går alvor og humor hånd i hånd, på en respektfuld og nænsom måde 

 

I mit pædagogiske/terapeutiske virke er jeg kommet vidt omkring. Jeg har over 15 års erfaring inden for special området. Jeg har arbejdet med anbragte børn og unge, arbejdet med voldsramte kvinder og deres børn´samt arbejdet i psykiatrien.  Jeg har stor erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne der kæmper med forskellige udfordringer qva diagnoser som ADHD, Borderline, Angst, Sterss, OCD, og Autisme.

Jeg arbejder i Vejen kommune som Ungdomskonsulent. Jeg har unge 14-18 årige i terapeutiske gruppeforløb.Unge som igennem længere tid ikke har været i skole grundet psykiske udfordringer. Der vises gode resultater af gruppeforløbene, og de unge kommer i trivsel igen og kommer tilbage til skole/uddannelse efter endt gruppebehandling. Et tilbud som jeg har søsat, og som nu er blevet en fast behandlingsdel i Vejen Kommune. 

  • Terapilokalet hos mig

  • Terapilokalet hos mig